Welkom

pakketkorting

Uw korting kan oplopen tot 15%! Bekijk de pakketopties en zie de korting die u krijgt op een van onze pakketten.

Wedstrijden

CG Baits heeft een aantal producten die specifiek gebruikt worden in de wedstrijd visserij. Bij deze speciale competition range is optimaal resultaat te behalen bij een optimale inzet. Lees per product hoe je het toe past op je aas.

Witvis

CB Baits heeft ook een uitgebreide witvis range. Want waarom onze kennis alleen beperken voor de karpervisserij?  Wij laten je graag kennis maken met deze unieke producten.

 

Samengesteld en afgestemd op commerciële wateren, wedstrijdvisserij of om jouw aasje helemaal te finetunen.

Ben jij klaar voor jouw seizoen?

CG Baits geeft jou eerlijk advies. We staan voor je klaar als je specifieke vragen hebt, maar de basis kun je vinden bij CG Advies inzet aas. Dus neem een kijkje of mail ons met je vraag.

TEAM CG Baits

Onze Unique selling points

Landen beschikbaar

Unieke boilie smaken

unieke producten

%

Kwaliteit

Onze producten

Boilies

Donker, droog en koel bewaard zijn onze boilies goed te bewaren.

1-malig invriezen kan ook om de houdbaarheid verder te verlengen.

POP-UPS

Het drijfvermogen is goed en langdurig, zelfs na het toevoegen van liquids. Maar wil je 100% zekerheid? Maak dan gebruik van onze PU boosters.

Hookbaits

In alle smaken van de range, werpstick bestendig. Blijft tot 48 uur aan de hair onder goede omstandigheden. Wil jij ze harder; laat ze dan nog even goed aan de lucht drogen.

Wafters

Op basis van de bijpassende boilies uit onze range. Staat steady op een haakmaat 6.

 

Lumen Range

De groene gloed is een optische attractor voor de vis. Verkrijgbaar in vloeibare dikke vorm voor op het haakaas, of als Soak door je aas. De poeder vorm creeert een prachtige slijmlaag om je haakaas. Tip: vergeet niet je haak af te vegen…

Groundbaits

Een selectieve diversiteit aan grondvoeren voor de witvisser en karpervisser. Van mixen tot pellets, maar alleen waarvan we overtuigd zijn dat ze goed werken.

Dips en Liquids

Een groot assortiment van geselecteerde dips en liquids uit eigen keuken, staat tot jouw beschikking. Geselecteerd op attractie en in de smaken van de range of met een specifiek ingredient.

Wedstrijdvisserij

Een keur aan unieke producten voor de wedstrijdvisserij. Wil jij niet misgrijpen? Pak je kans op die podiumplek en maak het verschil met CG Baits.

Witvis

Ook voor de witvisserij heeft CG Baits een aantal prachtige producten. Waarom je beperken, wanneer spelen met aas juist dat beetje extra biedt?

Gratis verzending


Bij besteding van € 125,- verzenden wij uw bestelling gratis binnen Nederland, België en Frankrijk!

Levering

Normaliter zou uw bestelling binnen 2 werkdagen door ons aan de transporteur worden uitgeleverd.
Levering aan huis geschiedt dan volgens de levertijden van de transporteur.

Team CG Baits

Onze producten worden gemaakt op basis van kennis van ingrediënten, maar vooral op basis van feedback van vissers. Onze eigen teamleden zijn hierin belangrijk, maar ook onze klanten. Vissen is voor velen een passie en CG Baits deelt die passie en heeft daarbij passie voor aas. Dus vertel ons als je feedback hebt of vraag ons gerust als je iets wilt weten.

CG TEAM NEDERLAND

Wanneer je in het drukbevolkte Nederland met al zijn waterwegen je visje wilt vangen, moet je vasthoudend, creatief en bevlogen zijn. Maak kennis met TEAM CG NL

CG TEAM FRANKRIJK

Vive la France… Een prachtig groot land, met schitterende natuur en vooral serieuze biggen. Je waant je in niemandsland, sprookjesland of urban waterwegen… Ons CG Team France kan je vast adviseren.

CG TEAM SPANJE

Ze vissen er iets anders als hier, liefhebbers van groot aas. Heerlijk tot je nek in het water onder een zinderend zonnetje. En wat een prachtexemplaren hebben ze daar! Wil je info, raad of advies? Ze staan voor je klaar!

CG TEAM DUITSLAND

Beginnend, maar niet te onderschatten. CG Baits werkt aan de weg, ook in Duitsland.

CG TEAM PORTUGAL

Portugal wordt bediend vanuit onze Spaanse distributeur, maar al sinds jaar en dag is Joao ons teamlid uit Portugal.

Nog niet ingelogd? Maak nu ook jouw account aan!

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in onze privacybeleid.