Wedstrijdvisserij

CG Baits heeft een aantal producten die specifiek gebruikt worden in de wedstrijd visserij. De inzet ervan is uniek evenals de resultaten. Normaliter is het al belangrijk om je aas en additieven zo in te zetten en te gebruiken dat je het beste resultaat uit het product haalt. Echter bij deze speciale competition range is optimaal resultaat te behalen bij een optimale inzet. Lees per product hoe je het toe past op je aas.

M-Coat F1

M-COAT F1 is een wateroplosbaar poeder om maden te behandelen en zo te prepareren dat de made een jasje krijgt. Werkt zeer stimulerend op het aasgedrag van de vissen. Zodra deze maden naar de bodem zakken, begint dit product te werken. De M-COAT F1 lost op en verspreid zich over de bodem. Kan zowel gebruikt worden op je haak aas als voor je voer maden.

Voor je de maden prepareert, moet je ze eerst goed schoonmaken met maden reiniger.  Het is belangrijk dat de stank van de maden weg is, waardoor de attractoren die je aanbrengt ook beter naar voren komen. Een uur voor je start met vissen prepareer je de maden zodat het goed is ingetrokken in de maden en ze er genoeg van binnen hebben gekregen. De smaak gaat dan tot in het spijs van de made.

Hoe maden prepareren :

Maden na reinigen goed afzeven. Voor een halve liter maden 2 a 3 maal sprayen met een verstuiver. Dit mag gewoon water zijn. Vervolgens roer je ze eens goed door elkaar zodat ze allemaal vochtig zijn. Dan M-Coat F1 er op doen. De maden krijgen een jasje. Je kunt ook power-x gebruiken. Het heeft dan dezelfde bereiding wijze, echter meng de twee poeders niet.  De producten van CG Baits zijn kant klaar en bevatten alle nodige attractoren .

Protaste

PROTASTE Een calorie-arme zeer sterke intense zoetstof zonder bittere nasmaak. Wordt gebruikt in de viskweeksector om de smakelijkheid aanzienlijk te verbeteren.

Protaste is hittebestendig en oplosbaar in water. 

Protaste wordt gebruikt bij de bereiding van partikels om de aantrekkingskracht van de partikels te vergroten. Ook toepasbaar in spodmixen, groundbaits, stick-mixen, casters,mais,macaroni en pellets.

Doseringsrichting per kg droge mix:
Gebruik tot 5gr/kg grondvoer of pellets (afhankelijk van andere gebruikte, zoete, ingrediënten).

Formula1

FORMULA1  een liquid die zich heeft bewezen op verschillende wedstrijden. Wordt gebruikt als booster voor grondvoer, pellets. Voor maden is er een kant en klare M-coat in formula 1. Gebruik de twee producten echter niet door elkaar! 

De formula 1 trekt in pellets of grondvoer en is ideaal bij het opstarten en onderhouden van de vis stek.  De Formula1 is een zoete rijke vloeistof die enorm attractief is. Doordat deze booster in pellets en/of grondvoer intrekt, wordt deze enorm verrijkt met lokstoffen die in het water gaan uitwasemen.. Hierdoor bereikt het de vis in alle water lagen. Waardoor je de vis een duidelijk voedsel signaal geeft.

Gebruik tot 50 ml/kg grondvoer, pellets partikels of boilies.

Power-X

POWER-X is een combinatie van een squid extract en een speciaal yeast extract gericht op de instant visserij. Binnen enkele enkele seconden komt er aan attractieve laag om je aas. De Power-X dip is zeer gebruiksvriendelijk. Na het bevochtigen van de al op de hair aangebrachte boilie, drukt men deze in de poeder en krijgt de boilie een coating. De in het potje achtergebleven poeder zal na het dippen van de vochtige boilie niet gaan klonteren. De poederdip zal een attractieve en opvallende coating geven aan het aas en uren lang voor een extra lokkende werking zorg dragen.

Volg bij gebruik op maden de uitleg bij M-Coat F1 i.v.m. het reinigen van de maden.

Ons advies is om dit extract te doseren in je boilie mix in hoeveelheden tussen de 10-20 gram per kilo droge mix. Daarnaast is dit extract ook te gebruiken in Zig- en Spodmixen. Doseer 5-10 gram voor in de Zig- en Spodmixen.