DCC – Zoetermeer

 

 

Hengelsport vereniging Dutch Carp Crew Zoetermeer heeft voor CG Baits gekozen als designer van hun eigen boilie de Mystic Grey.

Vanzelfsprekend zijn wij blij met hun keuze. Behalve bij Hengelsport Leiden is hun huisbol natuurlijk ook te verkrijgen bij de Vereniging zelf. Ben je lid van DCC ontvang je op alle producten in de Mystic Grey range 10% korting.

De vereniging heeft als voornaamste doel het vissen in Zoetermeer door jong en oud met plezier te kunnen beleven. Duidelijkheid in de regelgeving, zorg voor de omgeving en behoud en ontwikkeling van het visbestand op het Noord-Aa.

Graag geven we als designer van de Mystic Grey wat informatie:

Vissen met boilies is niet meer weg te denken uit de hedendaagse karpervisserij en vormt op veel wateren een onderdeel van de voedselketen van de karper. Dit betekent dit dat er op veel wateren een zekere hengel druk heerst. De Mystic Grey is gebaseerd op deze gedachte en is speciaal ontwikkeld om ingezet te worden op wateren met grote hengeldruk.

Een boilie om elke uitdagende situatie van de moderne karpervisser het hoofd te bieden gedurende elk moment van het jaar.

De Mystic Grey boilie heeft een erg fruitige en romige smaak. Deze boilie is een zeer efficiënte bron van voedingsstoffen met een goede instant werking. De Mystic Grey werkt ook extreem goed gedurende korte of lange voercampagnes. De Mystic Grey heeft een uitgebalanceerde mix van sterk lokkende ingrediënten, is goed verteerbaar en kan door zijn goede proteïne gehalte veilig ingezet worden in koudere seizoenen. Choose Quality, Catch More met de Mystic Grey!

Omdat je op 1 been niet kunt lopen is de Mystic Grey boilie voorzien van bijbehorende wafters in 15 mm, pop-ups in de maten 12 en 15 mm, een boilie booster en bait/pop-up spray.

De bollen zelf zijn verkrijgbaar in de maten 15 en 18 mm in zakken van 3 kg voor 21, - euro per zak.