TEAM CG Baits

De mensen achter CG Baits
Een team van ervaren karpervissers geven al jaren hun meningen en ervaringen over het aas. Dit team bestaat uit het CG Baits Team NL, FR en ESP, maar zeker ook uit de gewaardeerde klanten van CG Baits. Samen werken wij aan een constante verbetering van het aas. Het team en ook de buitenlandse CG Baits Team Vissers verschillen onderling veel in hun visserij en in de te bevissen wateren. Van groot tot klein, van kanaal tot rivier, van maagdelijk tot circuitwateren en weer een ander is ervaren in het bevissen van de moeilijkere betaalwateren. De feedback van onze teams en klanten geven een duidelijk beeld op welke wateren en visserij bepaalde boilies goed ingezet kunnen worden. Deze gebundelde kennis en ervaring zorgen voor een goed advies over welk aas wanneer het beste ingezet kan worden en op welke wateren. Onder media vind je de feeds naar alle facebookpagina´s, waar jullie de resultaten en ervaringen van dag tot dag in de verschillende landen kunnen bijhouden. Hier vind je ook de artikelen die door CG Baits gepubliceerd zijn.

TEAM CG BAITS NL

Robin Diepenbroek

Ik ben Robin Diepenbroek, kom uit Zoetermeer en ben opgegroeid met vissen… Ik zit elke week aan de waterkant op zoek naar de karper met een lichte uitrusting. Vaak lukt het me om 1 of 2 vissen te verleiden en kunnen mensen het filmpje dat ik daarover heb gemaakt bekijken op mijn youtube kanaal. In […]

Read More

Frangelo Martina

Frangelo is een echte instant visser die in een kort tijdsbestek enkele pareltjes probeert te strikken. Variatie en het uitproberen van nieuwe dingen en beleving van het karpervissen is wat bij hem voorop staat. Elke vis telt, groot of klein. Al is ook het vissen op steur hem op het lijf geschreven, het gericht op […]

Read More

Jeroen Tervoort

Beste medevissers, Mijn naam is Jeroen Tervoort. Woonachtig in Heerhugowaard (NH) en ik word dit jaar veertig. Ik ben met vissen begonnen op zeer jonge leeftijd. Samen met m’n broertje trokken we er op uit en moesten vaak zelf alles uitvinden. We begonnen met witvissen, toen op de snoeken. Tot ik op een dag in […]

Read More

Patrick Wolters

Al enige tijd vist hij op de achtergrond al voor CG Baits. We zijn dan ook blij om Patrick als teamlid te mogen verwelkomen.  Binnenkort zal hij zichzelf nog verder voorstellen.

Read More

Thimon Dokter

Mijn naam is Thimon dokter. Ik ben 25 jaar oud en geboren en getogen in het mooie waterrijke Zwolle. Ik ben er nog steeds woonachtig en vermaak mij er prima. Voor mijn passie en werk woon ik in een super omgeving. Zwolle heeft alle soorten water die je maar kan verzinnen. Ik kan dus ontzettend […]

Read More

Marc van Becelaere

Al jaren (sinds 2009) is Marc op de achtergrond betrokken bij CG Baits met het geven van advies met betrekking tot ingrediënten die inzetbaar zijn op specifieke wateren.  Ingrediënten die afkomstig zijn uit de wereld van de top Matchvissers en uitermate goed inzetbaar zijn op commerciële wateren.  Wij stellen hem graag nu ook aan jullie […]

Read More

Mathias van Zuijlen

Mijn naam is Mathias van Zuijlen, woonachtig in regio Noord-Brabant. Sinds de opstart van CG Baits vis ik al met deze boilie range. Voorheen was ik al fan van de boilies van Chris. Ik kwam jaren geleden in aanraking met zijn boilies door een vriend. Mijn favoriete boilie van CG Baits is de SV1. Op […]

Read More

Ronald Langeland

Ronald vist al ruim 8 jaar met onze producten en brengt erg veel uren door aan de waterkant in Frankrijk. Dat hij redelijk overweg kan met de Franse taal is een bijkomend voordeel met de nu lopende Franse contacten. Ronald is gewoon een relaxte kerel en al jaren een vriend. Geen poespas, maar gewoon genieten […]

Read More

Dave van Haren

Hoi ik zal mij even voorstellen ik ben Dave en mijn grootste passie is karpervissen. Sinds mijn kindertijd ben ik al aan de waterkant te vinden en ben er niet meer weg te slaan. In de afgelopen jaren heb ik vele mooie vissen gevangen en ga nog steeds met veel plezier naar de waterkant. Waarom […]

Read More

Willfred Regeer

Deze jarenlange huisvriend heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het vissen op karper en wij genieten dan ook al lang van zijn feedback. Een visser die geniet van de beleving van het vissen. Hij vist regelmatig op lokale wateren en reist zo’n 1 a 2 keer per jaar af naar het mooie Frankrijk.

Read More

Kristof van Uytfange

Mijn naam is Kristof Van Uytfange, ik ben 34 jaar en woonachtig in Kruibeke (Oost-Vlaanderen, België). Van kleins af aan ging ik reeds vissen met mijn grootvader, vanaf de leeftijd van 16 jaar ben ik me steeds meer op het karpervissen gaan concentreren. Vissen is voor mij zowel een passie als een hobby, en als ik […]

Read More