KS 1 Boilies

KS 1 Boilies

 27,25 incl. 21% BTW

KS 1 is een boilie met een goede structuur die, in samenwerking met de goede balans aan wateroplosbare delen, garant staat voor een aas dat zijn signaal erg goed afgeeft. De KS 1 is ook effectief inzetbaar op wateren waar al veel met vismeel boilies is gevist. De KS 1 provoceert door zijn blend van vismelen en toevoegingen, een pick up van het aas. De KS 1 heeft een sterk label en is inzetbaar in alle water temperaturen.

Verpakt in zak per 5 kg. Leverbaar in 15, 18 en 24 mm.

Wij bieden een staffelprijs op de boilies van -/-10% bij 3-5 zakken, -/-15% bij 6-10 zakken en -/-20% bij 11 zakken of meer.
EN gratis verzending binnen Nederland en België bij een totale bestellingen boven € 100,-.

Wissen

Beschrijving

KS 1 is een boilie met een goede structuur die, in samenwerking met de goede balans aan wateroplosbare delen, garant staat voor een aas dat zijn signaal erg goed afgeeft. De KS 1 is ook effectief inzetbaar op wateren waar al veel met vismeel boilies is gevist. De KS 1 provoceert door zijn blend van vismelen en toevoegingen, een pick up van het aas. De KS 1 heeft een sterk label en is inzetbaar in alle water temperaturen. Deze boilie is zowel instant als op langere termijn inzetbaar en is werpstick stick bestendig voor de langere afstanden. Geschikt voor lastige circuitwateren maar ook inzetbaar op elk ander denkbaar watertype.

Ingrediënten o.a: geëxtrudeerde basis mix, krill en squidmeel, betaïne hcl, cell, chilli flakes, liquid fish extracten, algen poeder, zout.

CG Baits gebruikt uitsluitend grondstoffen van gerenommeerde binnenlandse- en buitenlandse bedrijven welke een constante kwaliteit kunnen leveren. Door de grote doorloopsnelheid zijn onze grondstoffen altijd vers.

Donker en koel bewaren.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 42 x 32 cm
Formaat

15mm, 18mm, 24mm