Maggot Boilies

Maggot Boilies

 27,25 incl. 21% BTW

Maggot is een boilie met een goede structuur die, in samenwerking met de goede balans aan water oplosbare delen, garant staat voor een aas met een zeer goede signaalafgifte. Een attractieve boilie bedoeld voor de doorgewinterde instant visser en komt vooral tot zijn recht bij inzet op wateren waar minder witvis aanwezig is.

Verpakt in zak per 5 kg. Leverbaar in 15, 18 en 24 mm.

Wij bieden een staffelprijs op de boilies van -/-10% bij 3-5 zakken, -/-15% bij 6-10 zakken en -/-20% bij 11 zakken of meer.
EN gratis verzending binnen Nederland en België bij een totale bestellingen boven € 100,-.

Wissen

Beschrijving

Maggot is een boilie met een goede structuur die, in samenwerking met de goede balans aan water oplosbare delen, garant staat voor een aas met een zeer goede signaalafgifte. Een attractieve boilie bedoeld voor de doorgewinterde instant visser en komt vooral tot zijn recht bij inzet op wateren waar minder witvis aanwezig is. Maggot is tevens zeer effectief in te zetten op wateren waar al veel met vismeel boilies is gevist omdat de vissen hier gewend zijn aan standaard vismelen. De Maggot heeft een sterk label en is inzetbaar in alle water temperaturen. Deze boilie is zowel instant als op langere termijn inzetbaar en is werpstick stick bestendig voor de langere afstanden.

Ingrediënten o.a: madenmeel, maden extract, liquids, natuurlijke suikers, chilli flakes.

CGBaits gebruikt uitsluitend grondstoffen van gerenommeerde binnenlandse- en buitenlandse bedrijven welke een constante kwaliteit kunnen leveren. Door de grote doorloopsnelheid zijn onze grondstoffen altijd vers.

Donker en koel bewaren.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 42 x 32 cm
Formaat

15mm, 18mm, 24mm