Mul B1 Boilies

Mul B1 Boilies

 26,00 incl. 21% BTW

Mul B1 benut de aantrekkelijke eigenschappen van één van de karper zijn natuurlijke voedselbronnen. De Mul B1 is uniek in het geven van synthetische chemische signalen, die de natuurlijke voedseltriggers repliceren. De boilie wordt in de wandelgangen ook wel Mulberry genoemd door de flavour en aroma’s die de boilie een licht zoete smaak geven.

Verpakt in zak per 5 kg. Leverbaar in 15, 18 en 24 mm.

Wij bieden een staffelprijs op de boilies van -/-10% bij 3-5 zakken, -/-15% bij 6-10 zakken en -/-20% bij 11 zakken of meer.
EN gratis verzending binnen Nederland en België bij een totale bestellingen boven € 100,-.

Wissen

Beschrijving

Mul B1 benut de aantrekkelijke eigenschappen van één van de karper zijn natuurlijke voedselbronnen. De Mul B1 is uniek in het geven van synthetische chemische signalen, die de natuurlijke voedseltriggers repliceren. De boilie wordt in de wandelgangen ook wel Mulberries genoemd door de flavour en aroma’s die de boilie een licht zoete smaak geven. Opgebouwd uit een basis mix met ontsloten zetmelen, cell yeast en natuurlijke voedsel triggers. De Boilie is op smaak gebracht met de orginele Mulberry Florentine flavour. De Mul B1 is  inzetbaar op elk watertype en is zowel instant als op langere termijn inzetbaar. De MulB1 is werpstick stick bestendig voor de langere afstanden.

Ingrediënten o.a: geëxtrudeerde melen, gemalen zaden, yeast, betaine hcl, vezels, natuurlijke suikers, liquid stimulants, mulberry florentine flavour.

CG Baits gebruikt uitsluitend grondstoffen van gerenommeerde binnenlandse- en buitenlandse bedrijven welke een constante kwaliteit kunnen leveren. Door de grote doorloopsnelheid zijn onze grondstoffen altijd vers.

Donker en koel bewaren.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 42 x 32 cm
Formaat

15mm, 18mm, 24mm