SV 1 Boilies

SV 1 Boilies

 26,00 incl. 21% BTW

SV1 bestaat uit een mix van ingrediënten met als basis een goed verteerbare basis mix. Het is een van nature licht zoetige boilie die niet gebaseerd is op melk derivaten of vismelen. Een boilie die voorziet in een proteïne bron die erg makkelijk verteerbaar is en goed samen gaat met het verteringssysteem van de karper. Beschikt over een goede voedingswaarde en een enorme aantrekkingskracht.

Verpakt in zak per 5 kg. Leverbaar in 15, 18 en 24 mm.

Wij bieden een staffelprijs op de boilies van -/-10% bij 3-5 zakken, -/-15% bij 6-10 zakken en -/-20% bij 11 zakken of meer.
EN gratis verzending binnen Nederland en België bij een totale bestellingen boven € 100,-.

Wissen

Beschrijving

SV1 bestaat uit een mix van ingrediënten met als basis een goed verteerbare basis mix. Het is een van nature licht zoetige boilie die niet gebaseerd is op melk derivaten of vismelen. Een boilie die voorziet in een proteïne bron die erg makkelijk verteerbaar is en goed samen gaat met het verteringssysteem van de karper. Beschikt over een goede voedingswaarde en een enorme aantrekkingskracht. De SV1 is uitermate geschikt voor de lastige circuit wateren, maar ook inzetbaar op elk ander denkbare watertypes. De SV1 is werpstick bestendig voor de langere afstanden.

Ingrediënten o.a: Geëxtrudeerde basis mix, Vezels, Phaffia Yeast poeder, Betaïne HCL, LysineHCL, Liquid Milk Protein Sweetner en een pineaplle peach blend.

CG Baits gebruikt uitsluitend grondstoffen van gerenommeerde binnenlandse- en buitenlandse bedrijven welke een constante kwaliteit kunnen leveren. Door de grote doorloopsnelheid zijn onze grondstoffen altijd vers.

Donker en koel bewaren.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 42 x 32 cm
Formaat

15mm, 18mm, 24mm