POWER-X

POWER-X

 6,50 incl. 21% BTW

Power-X is een Squid Extract en een speciaal yeast extract gericht op de instant visserij. Binnen enkele enkele seconden komt er aan attractieve laag om je aas. De Power-X dip is zeer gebruiksvriendelijk. Na het bevochtigen van de al op de hair aangebrachte boilie, drukt men deze in de poeder en krijgt de boilie een coating. De in het potje achtergebleven poeder zal na het dippen van de vochtige boilie niet gaan klonteren. De poederdip zal een attractieve en opvallende coating geven aan het aas en uren lang voor een extra lokkende werking zorg dragen.

Gebruik: Ons advies is om dit extract te doseren in je boilie mix in hoeveelheden tussen de
10-20 gram per kilo droge mix. Daarnaast is dit extract ook te gebruiken in Zig- en Spodmixen. Doseer 5-10 gram voor in de Zig- en Spodmixen.

 Verpakt in potjes van 50 gr.

Beschrijving

Power X is een Squid Extract en een speciaal yeast extract gericht op de instant visserij. Binnen enkele enkele seconden komt er aan attractieve laag om je aas.

Ons advies is om dit extract te doseren in je boiliemix in hoeveelheden tussen de 10 -20 gram per kilo droge mix. Daarnaast is dit extract ook te gebruiken in Zig- en Spodmixen.Doseer 5-10 gram voor in de Zig- en Spodmixen.

De Power-X dip is zeer gebruiksvriendelijk, na het bevochtigen van de al op de hair aangebrachte boilie drukt men deze in de poeder en krijgt de boilie een coating. De in het potje achtergebleven poeder zal na het dippen van de vochtige boilie niet gaan klonteren. De poederdip zal een attractieve en opvallende coating geven aan het aas en uren lang voor een extra lokkende werking zorg dragen.

Extra informatie

Gewicht 0.080 kg
Afmetingen 5 x 5 x 8 cm